NL GB

Waar te koop? 

Er zijn vele boekhandels en webwinkels waar de werken van Marius van Dokkum te verkrijgen zijn; van giclées tot puzzels, van kalender tot kerstkaart, van kunstkaart tot notitieboekje, van kinderboek tot kinderpuzzel. 

Bekende namen waar Marius van Dokkum in de (web)winkel ligt zijn o.a.

ArtRevisted: Art Revisited werkt samen met een selecte groep Nederlandse kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel, Marius van Dokkum en Juane Xue. Men richt zich met name op hedendaags realisme. Oorspronkelijk een 19-de eeuwse kunststroming die ernaar streefde de maatschappelijke werkelijkheid weer te geven. Maar tegenwoordig een aanduiding voor figuratieve kunst die de werkelijkheid op een herkenbare wijze weergeeft. Of simpel gezegd: je ziet wat het voorstelt. Iets wat overigens niet leidt tot eenvormigheid. Want de kunstenaars bij ArtRevisited hebben allemaal hun eigen, originele visie op de werkelijkheid.


Advédi: Advédi staat als enige in het land op beurzen met kaarten, boeken, puzzels, kalenders en giclées van Marius van Dokkum. Dus wanneer u opzoek bent naar kunst met een lach..., dan bent u hier op de goede plek. Want met enige trots kan men u melden, dat zij de artikelen van de kunstschilder Marius van Dokkum verkopen en exposeren.


Verder zijn de boeken (ook van Opa Jan) en overige werken te koop in vele verschillende boekhandels en webwinkels.

Bijvoorbeeld:

En nog vele, vele andere winkels en boekhandels.  Heeft de boekhandel uw 'Marius van Dokkum' niet liggen? Dan kunnen zij deze vaak voor u bestellen.