De humoristische schilderijen zijn niet te koop. Wel zijn er hoogwaardige reproducties beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht met webwinkels die de producten van Marius van Dokkum aanbieden.
Er zijn veel boekhandels en webwinkels waar de werken van Marius van Dokkum te verkrijgen zijn; van giclées tot puzzels, van kalender tot kerstkaart, van kunstkaart tot notitieboekje, van kinderboek tot kinderpuzzel. Ook zijn de artikelen verkrijgbaar in de museumwinkel van het Marius van Dokkum Museum.
Bekende namen waar werk van Marius van Dokkum in de (web)winkel ligt zijn o.a.:
Webwinkel Marius van Dokkum Shop
Van kunstkaarten tot kalenders, van puzzels tot boekenleggers. Alle producten van Marius van Dokkum zijn verkrijgbaar in deze webwinkel
Museumwinkel Marius van Dokkum Museum
Natuurlijk is er bij het Marius van Dokkum museum ook een winkel met producten van Marius. Alle producten van Marius van Dokkum zijn verkrijgbaar in de museumwinkel (Academiestraat 7 in Harderwijk) en online in de webwinkel. 
ArtRevisted
Art Revisited werkt samen met een selecte groep Nederlandse kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Kijk op www.artrevisited.nl
Verder zijn de boeken (ook van Opa Jan) en overige werken te koop in vele verschillende boekhandels en webwinkels. Bijvoorbeeld:
Passepartout-Nijkerk
Kalenderwinkel.com
Bruna
Stips.nl
Dutch Artstore
Boekhandel Heinen
Bol.com
Zus&Zo kunst
Kunstplaza.com
Renaissance Giclees

En nog veel meer winkels en boekhandels.  Heeft uw boekhandel werk van Marius van Dokkum niet liggen? Dan kunnen zij deze vaak voor u bestellen.