De humoristische schilderijen zijn niet te koop. Wel zijn er hoogwaardige reproducties beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht met webwinkels die de producten van Marius van Dokkum aanbieden.
Er zijn veel boekhandels en webwinkels waar de werken van Marius van Dokkum te verkrijgen zijn; van giclées tot puzzels, van kalender tot kerstkaart, van kunstkaart tot notitieboekje, van kinderboek tot kinderpuzzel. Ook zijn de artikelen verkrijgbaar in de museumwinkel van het Marius van Dokkum Museum.
Bekende namen waar werk van Marius van Dokkum in de (web)winkel ligt zijn o.a.:
Museumwinkel Marius van Dokkum Museum: Van kunstkaarten tot kalenders, van puzzels tot boekenleggers. Alle producten van Marius van Dokkum zijn verkrijgbaar in de museumwinkel (Academiestraat 7 in Harderwijk) en online in de webwinkel. Klik hier voor de online webwinkel en klik hier voor de website van het Marius van Dokkum Museum.
ArtRevisted: Art Revisited werkt samen met een selecte groep Nederlandse kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Kijk op www.artrevisited.nl
Advédi: Advédi staat als enige in het land op beurzen met kaarten, boeken, puzzels, kalenders en giclées van Marius van Dokkum. Dus wanneer u opzoek bent naar kunst met een lach..., dan bent u hier op de goede plek. Kijk op www.advedi.nl
Verder zijn de boeken (ook van Opa Jan) en overige werken te koop in vele verschillende boekhandels en webwinkels. Bijvoorbeeld:
En nog veel meer winkels en boekhandels.  Heeft uw boekhandel werk van Marius van Dokkum niet liggen? Dan kunnen zij deze vaak voor u bestellen. 
Terug naar boven